BRANISLAVA JEVTOVIČ
Pozdrav

Ja sam Branislava Jevtović, viši sportski trener, savetnikk za zdravu ishranu, fizioterapeut, osnivač Fit Elementa. Programi korekcije telesne težine su nastali kao rezultat višegodišnjeg rada sa osobama koje su imale problema sa telesnom težinom.

Posebno se bavim izradom programa kod osoba sa insulinskom rezistencijom. Specijalana kombinacija nekoliko programa za kontrolu šećera u krvi sa odličnim programima mršavljenja, proverenim mnogo puta u praksi. Svi programi se rade na osnovu proračuna telesne masnoće. U svim programima radimo DETOX – čišćenje, ALKALIZACIJU – imuno bust, PROGRAM IZBORA – prilagodjeni programi za odredjen cilj. Sve se kombinuje sa odredjenim programima vežbi u zonama topljenja masnih naslaga. U svaki program su uključeni i programi mišićne i mentalne relaksacije.

Sa preko 15 + godina iskustva mogu da Vam garantujem rezultate.

Autor sam knjige PROGRAMI MRŠAVLJENJA, koja je vodič sa zdravo, bezbedno i sigurno mršavljenje. Proces mršavljenja je jednostavan i promenom samo nekih osnovnih navika možete da budete zdravi i vitki.

PROGRAMI MRŠAVLJENJA koje možete da pronadjete na ovom sajtu obuhvataju ishranu i teninge koje možete da prilagodite svojoj trenutnoj kondiciji i zdravstvenom stanju. Svaki od programa obuhvata knjigu – Programi mršavljenja, koja je vodič za uspešno postizanje cilja. U njoj ćete pronaći sve što vam je potrebno za mršavljenje, održavnje postignutih rezultata i zdravlja. Programi su izradjeni za odrasle osobe. Mršavljenje kod dece zahteva individualni pristup za proračune i izradu programa. Ako imate konkretne situacije možete da  me kontaktirate putem maila :branislavafitnes@gmail.com

Pored programa za korekciju telesne težine, bavim se izradom programa za rekreativno vežbanje i korekciju tela za sve starosne grupe.
Nadogradnja znanje iz oblasti aktivne kineziterapije mi dalje pruža mogučnost da mogu da Vam ponudim i izrade programa iz ove oblasti,  korekcije deformiteta tela, lumbmalni sindrom, cevikalni sindrom, diskus hernija. Programi se rade za decu i odrasle. Prevencija u nastanku deformiteta tela kod dece ili promene na strukturama kostiju, zglobova ili mišića, ima najveći značaj. Moj osnovni cilj je da se preventivno deluje na sve ono što kasnije može da bude ometajuća posledica. Zdrav život je posledica ponašanja i navika koje usvajamo tokom života. Odaberite najbolje za sebe. Konsultacije i pitanja možete da pošaljete na mail : branislavafitnes@gmail.com

Hvala na poseti 🙂